Pružamo usluge prevođenja svih vrsta tekstova s hrvatskog na strane jezike i obrnuto te prijevode s jednog stranog jezika na drugi. Osim toga, nudimo usluge ovjere prijevoda, lokalizacije, usmenog prevođenja, lekture, izrade podnaslova/titlova, individualne poduke učenika, studenata i odraslih te pripremu dokumenata na hrvatskom i stranim jezicima.

Ad Litteram, obrt za prevoditeljske djelatnosti i usluge, osnovan je u studenom 2019. godine. Nakon 12 godina rada u prevoditeljskoj industriji, vlasnik Ivan Kruljac odlučio se za pokretanje vlastitog obrta. Obrt surađuje s timom stručnih prevoditelja i sudskih tumača s višegodišnjim iskustvom u prevođenju različitih područja i tematika.

U potpunosti smo fokusirani na pružanje vrhunske usluge svojim klijentima kroz brzo i kvalitetno prevođenje te fleksibilnost u suradnji. Jamčimo poštovanje dogovorenih rokova i cijena, povjerljivost podataka, poštovanje vaših želja i potreba te, iznad svega, kvalitetu prijevoda.

Prevođenje je staro kao i sam jezik. Još od antičkih vremena prevođenje povezuje narode, omogućuje komunikaciju te razmjenu ideja i znanja. Zbog toga se prevođenje može smatrati jednim od temelja civilizacije. Svoju važnost prevođenje je zadržalo do današnjih dana. Moderni je svijet globalan te je stoga komunikacija i suradnja između različitih naroda, kultura i jezika svakodnevna.

Neovisno jeste li tvrtka koja ulazi na strano tržište ili surađuje sa strancima, izdavač kojemu je potreban prijevod ili lektura književnih djela ili trebate izradu titlova/podnaslova, prijevod diplome, medicinske dokumentacije ili osobnih dokumenata, Ad Litteram će biti vaš pouzdani partner.

 

Što vam nudimo?

  • BRZINU: na sve vaše upite i prijedloge odgovaramo u najkraćem mogućem roku jer cijenimo vaše vrijeme, uz to nudimo najbržu moguću uslugu u realnim rokovima.

  • KVALITETU: ponosimo se visokom kvalitetom našeg rada, koja je u skladu s najvišim standardima struke.

  • POVOLJNU CIJENU: Ad Litteram jamči najbolji mogući omjer cijene i kvalitete, popuste na količinu, besplatnu lekturu uz prijevod većih dokumenata i slično.

  • PROFESIONALNOST: poštujemo dogovorene rokove, pružamo kvalitetnu uslugu i na raspolaganju smo za vaše upite i prijedloge.

 

Ivan Kruljac

Vlasnik obrta

magistar edukacije povijesti i magistar engleskog jezika, prevoditeljski smjer

 

Na službenim internetskim stranicama koriste se tehnički tzv. kolačići (cookies) - tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj (server), putem kojeg davatelj usluge pristupa Internetu (ISP) prikazuje web stranicu.